Heb jij onlangs een camper of caravan gekocht?

Een camperverzekering is verplicht. Een camper is namelijk een gemotoriseerd voertuig. In Nederland ben je verplicht om voor ieder gemotoriseerd voertuig minimaal een WA-dekking af te sluiten. Met een WA camperverzekering ben je verzekerd voor schade die je een ander toebrengt met je camper. In het gunstigste geval gaat het om blikschade, maar er kan ook sprake zijn van letselschade. Na een zwaar ongeval, waarbij een of meerdere personen gewond raken, kunnen de kosten in de duizenden euro’s lopen. Om te voorkomen dat je dit niet kunt betalen en de slachtoffers dus geen financiële compensatie krijgen, is een camperverzekering verplicht. Je kunt jouw camper ook WA+Beperkt Casco of WA+Volledig Casco (allrisk) verzekeren. Met deze twee verzekeringen ben je uitgebreider verzekerd en ook tegen schade aan jouw eigen camper. 

Wil jij weten wat er onder welke dekking valt? En wil je jouw camper/caravan verzekeren? Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs Jeroen of Alex. Zij zorgen ervoor dat je zorgeloos in jouw camper/caravan kunt rondrijden.