Ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus

Ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus.

Gezien de ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Coronavirus hebben wij besloten om aanvullende maatregelen te treffen voor onze organisatie.

Maatregelen
Het is een zeer ongebruikelijke situatie waardoor ons kantoor per direct is gesloten voor extern bezoek. Ook zullen wij zelf geen bezoeken uitvoeren.

Dienstverlening
Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, is een groot deel van ons team werkzaam vanuit huis. Op kantoor is op dit moment nog sprake van een minimale bezetting. Wij blijven telefonisch en per mail goed bereikbaar. Tussen 08:30 en 17:00 uur kunt u ons op de gebruikelijke manier telefonisch bereiken op 015-2141313. Mocht u om de één of andere reden telefonisch echter toch problemen hebben de juiste mensen te pakken te krijgen, stuurt u dan een mail naar info@debruyn.nl met het verzoek terug gebeld te worden. Dergelijke mails worden met voorrang behandeld.

Buiten de bovengenoemde tijden kunt u berichten inspreken op nummer 015-2141313. Voor dringende zaken geval die niet kunnen wachten tot de volgende dag, zijn wij buiten de kantoortijden bereikbaar op 06-21262503.

Onze maatregelen gelden tot 5 april 2020. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de gaten en zullen u verder informeren, indien nodig.