Kelly

Ik stuur samen met Maaike het team aan. Naast de standaard HR verzoeken, kijken wij samen hoe wij het beste de interne processen kunnen verbeteren binnen de Bruyn. Naast manager ben ik ook adviseur en schadespecialist. Als adviseur geef ik advies in verzekeringen. Dit kan telefonisch gebeuren maar vaak ook bij mensen thuis. Schadespecialist houdt in dat ik vragen van collega’s beantwoord met betrekking tot schades. Denk aan of er dekking is of hoe we een bepaald dossier kunnen aanpakken. Daarnaast behandel ik zelf ook binnenkomende schadeverzoeken. Ik monitor dan hoe de schade verder afgewikkeld wordt.

Mijn functie is zo leuk omdat het veel diversiteit heeft. Van gesprekken met collega’s tot het in behandeling nemen van schade tot het adviseren van verschillende verzekeringen. Elk gesprek is weer anders. Ik word blij van mijn collega’s tijdens het werken.

In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en een drankje drinken met vrienden. Ook reis en lees ik graag. Mijn bekende typeren mij als een levensgenieter, een temperamentvolle en trouwe vrouw.