Inboedel- en Opstalverzekering: beste uit de test

Inboedel- en Opstalverzekering: beste uit de test

De Consumentenbond vergeleek 60 inboedel- en opstalverzekeringen voor particulieren van meer dan 30 aanbieders op voorwaarden en premies. De verzekeringen van Nationale-Nederlanden komen als beste uit de test!

Hoogste score voor onze Maatwerk Inboedelverzekering
De Maatwerk Inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden (allrisk) scoort een 8,9 in de test van de Consumentenbond. De verzekering komt daarmee als ‘Beste uit de test’. Op nummer 2 staat ook een verzekering van Nationale-Nederlanden: de Standaard Inboedelverzekering (8,5). De Nationale-Nederlanden Maatwerk Extra Uitgebreid Inboedelverzekering scoort ook boven de 8.

Onze Maatwerk Combinatie ook als beste uit de test
De Consumentenbond adviseert de inboedel- en de opstalverzekering zo mogelijk bij één aanbieder af te sluiten. Bij schade ontstaat er dan nooit discussie over wie wat moet vergoeden. De Maatwerk Combinatie (allrisk) van Nationale-Nederlanden kwam met een 8,4 als testoordeel ook hier als beste uit de test.

Belangrijke troef: tien jaar nieuwwaarde
Productmanager Yvonne Burg (Particulieren Schade): “We scoren onder meer hoge ogen omdat we als één van de weinige verzekeraars tien jaar lang de nieuwwaarde vergoeden. Dat is echt uniek. Het is mooi dat de Consumentenbond dat op waarde schat.”

 

bron: NN.nl