VERZEKERINGEN
Wij zoeken naar de beste verzekeringsoplossing en adviseren uiteindelijk het meest interessante product voor u als klant. Het kan zijn dat u al elders verzekerd bent, maar graag wilt dat wij uw adviseur worden. Dat kunnen wij eenvoudig en snel regelen. Bovendien benaderen wij periodiek elke relatie om het bestaande verzekeringspakket door te nemen, om eventuele preventietips te geven en om specifieke vragen te beantwoorden.

HYPOTHEKEN
Kan ik dit huis kopen? Wat kan ik eigenlijk lenen en wat zijn de mogelijkheden? Lastige vragen als je voor het eerst wilt kopen en je droom waarmaken. Wanneer je een ander huis wilt, komt er veel op je af. Wat doe ik met de oude hypotheek, welk deel ervan kun je meenemen, hoe zit het met een overbrugging, rente waar moet ik allemaal op letten? Wij weten het en adviseren op professionele en heldere wijze.

PENSIOENEN
Voordat wij een eventueel nieuwe regeling voorstellen, kijken wij eerst naar al opgebouwde pensioenen (ouderdoms-, partner- of wezenpensioen) en/of andere voorzieningen. Ook de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden worden bekeken: wat vergoedt de overheid en wat is elders verzekerd? Misschien heeft u ook wel plannen om eerder met werken te stoppen. Wij rekenen de gehele pensioensituatie zorgvuldig door. Tot aan de gevolgen van pensioenbreuk toe.