Betalingsachterstand op je verzekeringen bij de Bruyn Financieel Adviseurs B.V.

Wanneer je de premie niet betaalt, stopt de dekking van je verzekering. In de brief die je in een dergelijke situatie ontvangt, staat welke datum voor jou van toepassing is. De dekking vervalt met terugwerkende kracht. Je kunt dus geen claims indienen vanaf het moment dat de premie bij ons binnen had moeten zijn.

Het kan gebeuren dat je niet genoeg saldo op je rekening hebt staan. Dan lukt het ons niet om je premie te incasseren. Je kunt ook een keer vergeten je premie over te maken. In beide gevallen heb je een betalingsachterstand. Wij sturen je op dat moment een betalingsherinnering.
Wat kun je doen bij een betalingsachterstand?
  • Kun je niet meteen betalen?
    En heb je nog geen brief ontvangen van ons incassobureau. Neem dan even contact met ons op. Dat kan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op 015-2141313
  • Heb je al een brief van het incassobureau gekregen?
    Dan loopt het contact over je betalingsachterstand via hen.
  • Heb je zorgen over je financiën of heb je schulden?
    Kijk eens op geldfit.nl. Doe via geldfit.nl een gratis online test en krijg advies op maat.

Wat gebeurt er als je een betalingsachterstand hebt?
Reageer je niet op onze betalingsherinneringen? Dan loopt je betalingsachterstand op en lopen de aanmaningskosten op. Uiteindelijk neemt een incassobureau het van ons over.

Je kunt misschien een betalingsregeling treffen
Lukt het je niet om je premieachterstand in één keer te betalen? Misschien kun je een betalingsregeling met ons treffen. Samen met jou stellen wij een betalingsregeling vast. Wij moeten de premie daarna wel kunnen incasseren van je rekening. Als dat niet lukt, vervalt de regeling.

Als je motorrijtuig onverzekerd is, ben je strafbaar
De Dienst voor het Wegverkeer (RDW) onderzoekt regelmatig of alle geregistreerde motorrijtuigen zijn verzekerd. Is jouw motorrijtuig niet verzekerd? Dan krijg je van RDW een boete van honderden euro’s. Je bent namelijk wettelijk verplicht je motorrijtuig te verzekeren

Wanneer ben je weer verzekerd, nadat de dekking is gestopt vanwege een achterstand in de premiebetaling?
Je bent weer verzekerd vanaf de dag nadat wij je achterstallige premie hebben ontvangen. Dit geldt ook voor je motorrijtuigenverzekering.

Wil je voortaan via automatische incasso betalen?
Met een automatische incasso verklein je het risico dat je een premiebetaling mist.

Zo stel je een automatische incasso in
Geef dit telefonisch door. Neem contact op via 015-2141313 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Of stuur een e-mail naar info@debruyn.nl geef daarin aan dat je voortaan per automatische incasso wilt betalen. Vermeld in je mail je volledige naam, je adresgegevens, je rekeningnummer en het polisnummer van je verzekeringen.