De Bruyn Financieel Adviseurs B.V. is een
familiebedrijf en professionele dienstverlener

Wij bestaan inmiddels 60 jaar en streven naar persoonlijk contact met onze klant. Wij kennen zijn gezicht en hij het onze. Geen koude anonimiteit, maar warme interesse. Ons logo, de uil, staat voor wijsheid, luisterend oor en geheimhouding. Uiteraard beschikken wij over de noodzakelijke vergunningen, vakkennis, ruime ervaring en beroepskwaliteit.

De heer J.C. de Bruyn senior is het bedrijf gestart in 1964. Later hebben zijn zoons Jan en Peter het overgenomen.

In 1998 zijn Jan en Peter samen met Jeroen Bremer het volmachtbedrijf de Bruyn & Bremer Assuradeuren B.V. begonnen.

Hierdoor zijn wij in staat de klant nog sneller te helpen. Voor verzekeringen die in ons volmachtbedrijf worden ondergebracht, 

maken wij de polis op in ons eigen administratiesysteem en wikkelen zelf de schades af. Begin 2019 is ons volmachtbedrijf opgegaan in en mede eigenaar geworden van Sleutelstad Assuradeuren B.V. in Leiden. 

Inmiddels zijn dochters Kelly, Wendy en zoon Alex ook werkzaam in het bedrijf. Samen met ons betrouwbare team staan wij dagelijks tot jouw beschikking. 

Wij vinden het belangrijk om je te informeren over onze dienstverlening. In de dienstverleningsdocumenten lees je wie wij zijn en wat u van ons mag verwachten. Ook leest u welke vergoeding van u gevraagd wordt.

Jan de Bruijn sr.

17 januari 1929 – 28 juni 2023

Jan, oprichter van de Bruyn Financieel Adviseurs BV, eind 1963, is na een kort ziekbed overleden. 
Een echte persoonlijkheid, leider, professional, inspirator, vriend van velen, vader, opa en overgrootvader.
Dank zij jou is onze wereld zoveel mooier geworden!