Meer dan 59 jaar historie en traditie tekenen ons familiebedrijf

De Bruyn Financieel Adviseurs in Delft is voor veel particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen een bekend begrip, als het gaat om het afsluiten van verzekeringen, hypotheken en pensioenregelingen. Meer dan 59 jaar historie en traditie tekenen ons familiebedrijf. Wat ooit als kleine onderneming begon, groeide uit tot een belangrijke speler in financieel advies.

De klanten van De Bruyn hebben ook ieder hun eigen gezicht. Daarom krijgt u bij ons nog de telefoniste aan de lijn en geen onpersoonlijk keuzemenu. Zij verbindt u door met één van onze medewerkers, die pas ophangt als u geholpen bent. Kijkt u ons liever in de ogen? Graag! Wij maken tijd voor u en komen langs of ontvangen u op ons kantoor. 

Hoe dan ook, wij willen een duurzame relatie. 

Gaan voor onze klanten door het vuur. Niet voor niets zijn complete generaties klant van ons bedrijf.

Wij bieden onafhankelijk en deskundig advies. Of het nu gaat om nieuwe of bestaande contracten. We zijn altijd bereikbaar. Bij veranderingen of bij schadeclaims. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Buiten deze uren kunt u bij NOOD het volgende nummer bellen: 06-21262503. Denk aan bijvoorbeeld voorlopige dekking voor een aangekochte auto of een grote schade.