De Bruyn Financieel Adviseurs stelt altijd het belang van de klant voorop.


Wij zoeken naar de beste verzekeringsoplossing en adviseren uiteindelijk het meest interessante product voor u als klant. Het kan zijn dat u al elders verzekerd bent, maar graag wilt dat wij uw adviseur worden. Dat kunnen wij eenvoudig en snel regelen. Bovendien benaderen wij periodiek elke relatie om het bestaande verzekeringspakket door te nemen, om eventuele preventietips te geven en om specifieke vragen te beantwoorden.

Particuliere verzekeringen


Bij ons kunt u dus de meest uiteenlopende zaken verantwoord verzekeren. Ook kunnen wij uw bestaande verzekeringen overnemen of een alternatief bieden. U profiteert optimaal van onze onafhankelijke positie in de verzekeringswereld met een pakket op maat. Hierbij sluiten alle onderdelen perfect op elkaar aan, zonder over-, onder- of dubbele verzekering.

Zakelijke verzekeringen


Iedere onderneming, van eenmanszaak tot B.V., loopt risico's. Het is belangrijk deze in kaart te brengen en vervolgens te beoordelen op welke manier risico's verminderd kunnen worden. In sommige gevallen zijn organisatorische maatregelen voldoende. Maar in de meeste gevallen zal een bedrijf toch een aantal verzekeringen nodig hebben. Wij inventariseren met u de risico's voor het bedrijf en/of personeel en welke verzekerbaar zijn. Een advies op maat.

Wilt u weten wat de Bruyn voor u kan betekenen?


Neem contact op Vraag een vrijblijvend gesprek aan Bel me terug