Een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering voor jouw reis

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog geen doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering? Sluit dan bij ons een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering af. Een kortlopende reis- en annuleringsverzekering sluit je eenmalig af voor een vakantie of korte trip. Met een kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor onverwachte kosten tijdens de reis. Zoals hulp bij een ongeval of bij overlijden. Daarnaast kun je de aanvullende verzekeringen kiezen die je nodig hebt. Met een kortlopende annuleringsverzekering verzeker je de kosten die je moet betalen als je jouw reis plotseling moet uitstellen, annuleren of afbreken. Bijvoorbeeld als je ernstig ziek wordt of onverwacht werkloos raakt. Als je vaker op reis gaat ben je met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering vaak goedkoper uit. Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering kun je makkelijker spontaan op reis en ben je verzekerd tegen onverwachte kosten.

Wil jij deze verzekeringen afsluiten voor jouw vakantie of korte trip die eraan komt? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je zorgeloos op reis kan.