Weet jij of jouw zonnepanelen verzekerd zijn?

Zonnepanelen

Gemiddeld leggen woningbezitters elf zonnepanelen op het dak van hun woning met een waarde tussen zes- en negenduizend euro. Toch weet bijna één op de drie huiseigenaren niet zeker of hun zonnepanelen wel verzekerd zijn. Dit blijkt uit onderzoek onder 1000 huiseigenaren door Poliswijzer.nl en Gaslicht.com

Meestal vallen zonnepanelen onder de dekking van je opstalverzekering. Bij veel verzekeraars moet je wel specifiek doorgeven dat je ze hebt. Heb je zonnepanelen op je huurwoning die jouw eigendom zijn? Dan moet je deze apart meeverzekeren bij je inboedelverzekering.

Wil jij weten of jouw zonnepanelen goed verzekerd zijn? Wij zoeken het graag voor je uit. En kunnen een opstal of inboedelverzekering regelen die past bij jouw wensen.