Op kamers? Regel jouw verzekeringen

Misschien heb je jouw kamer en huurcontract al goed geregeld en is het tijd voor de volgende stap: het regelen van alle verzekeringen voor je ruimte en de spullen die erin komen te staan. Studerende uitwonende kinderen zijn wel meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en rechtsbijstandsverzekering van hun ouders. Daar hoef je je dus nog geen zorgen over te maken. Maar wat moet je dan wel zelf afsluiten? Een inboedel-, reis- en zorgverzekering. De aansprakelijkheidsverzekering en een mogelijke doorlopende reisverzekering van je ouders dekt jou nog tot je 27 jaar oud bent. Met een inboedelverzekering kan je geld terugvragen van de verzekering als je spullen beschadigd raken door iets of iemand anders. Je verzekert je zo bijvoorbeeld tegen brand- en waterschade en diefstal.

Voor al deze vragen kun je terecht bij Team de Bruyn. Wij kunnen je helpen met al jouw vragen en het afsluiten van deze verzekeringen.