Starters wrijven zich in de handen bij de onzekere woningmarkt

 

Stijgende rente, teruglopende leencapaciteit en een ongekende inflatie. Veel mensen maken zich zorgen over de woningmarkt maar daarentegen zien starters dit als een kans. Veel starters zijn positiever geworden over de mogelijkheden blijkt uit de Viisi Startersbarometer. Het vertrouwen van starters in de woningmarkt neemt toe. Van de hoogopgeleide starters denkt 22 procent in het komende jaar een woning te kunnen kopen.

Veel starters denken op voorhand dat zij geen kans maken op de woningmarkt terwijl er soms meer mogelijk is dan je op voorhand denkt. Onze hypotheekadviseurs kunnen aangeven wat jij ongeveer kan lenen en dat kan soms hoger uitpakken dan je denkt. Wij hebben voor starters een speciaal startersarrangement. Het eerste oriënterende gesprek is kosteloos.

Ben jij een starter en wil je graag een woning kopen? Onze hypotheekadviseurs kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.