Veel ondernemers hebben nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het dagelijks leven is deze maand opnieuw flink duurder geworden en ook veel ondernemers merken dat. Zij moeten de hogere kosten vaak doorberekenen in hun prijzen, maar dat kan meestal maar voor een deel. Veel ondernemers hebben zorgen over hoe zij rond moeten komen met de hoge kosten (Nu.nl). Er zijn nog steeds veel ondernemers die geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben omdat zij de maandelijkse kosten te hoog vinden, vooral in deze tijd. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering die je afsluit om inkomsten te hebben tijdens ziekte, als je invalide wordt of een ongeval krijgt. Vaak wordt deze verzekering afgesloten door ondernemers of zelfstandigen. Of bij het afsluiten van een hypothecaire lening voor een woning. Als jij als ondernemer ziek wordt of een ongeval krijgt, ben je met een AOV verzekerd van een inkomen. Zonder AOV moet je jouw eigen kosten dekken.

Wil jij meer informatie over een AOV? Of wil jij een AOV afsluiten? Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een passend aanbod.​​​​​​​​