Grote webshops en verzekeraars steeds vaker opgelicht 

Het zijn veelal jonge fraudeurs die grote webshops en vervolgens verzekeraars oplichten met de legedozentruc, vertelde een anonieme rechercheur onlangs op AMweb (AMweb). Er worden steeds vaker grote webshops en verzekeraars opgelicht met de legedozentruc. Het probleem van de grote webshops is dat onderzoek naar mogelijke fraude te duur en te tijdrovend wordt bevonden. Een fraudeur die beweert dat hij wel de laptopdoos maar niet de laptop kreeg, ontvangt dus meestal gewoon geld terug. Met de originele bon claimt hij het product vervolgens ook bij de creditcardmaatschappij en in sommige gevallen ook nog een keer op de reisverzekering.

Heb jij een eigen webshop? Ben jij goed verzekerd tegen fraude? Onze adviseurs nemen graag de verzekeringen die bij jouw bedrijf passen met je door. Het eerste gesprek is kosteloos.​​​​​​​​