Op wintersport? Hier moet je op letten!

Een ritje met de banaan de berg af, naar een lokaal ziekenhuis en repatriëring naar Nederland. Het kan allemaal flink oplopen. Gelukkig heeft iedereen in Nederland een zorgverzekering maar een zorgverzekering vergoedt alleen voor spoedeisende hulp tot aan het in Nederland geldende tarief. In het buitenland zijn de kosten vaak hoger. Voor repatriëring, ook wel gipsvlucht genoemd, biedt het basispakket überhaupt geen dekking. Wat kun je dan het beste doen? In ieder geval een goede reisverzekering afsluiten. Heb je een doorlopende reisverzekering? Vergeet dan niet om je extra te verzekeren voor je wintersport. Bij de meeste reisverzekeringen zit die dekking er niet standaard bij.

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze adviseurs!