Welke verzekeringen zijn goede aanvullingen bij autoschade in het buitenland?

Een rechtsbijstandverzekering of reisverzekering zijn vaak goede aanvullingen op je autoverzekering bij problemen in het buitenland. Heb je vervangend vervoer nodig bij autoschade? Of maak je extra (hotel)kosten omdat je langer op je vakantieadres bent omdat je auto total loss is? Dan is het goed om contact op te nemen met je reisverzekeraar. Een rechtsbijstandverzekering helpt je bijvoorbeeld als je er niet uitkomt met de tegenpartij wie er aansprakelijk is voor de schade. Er zijn een aantal verzekeraars die een Pechhulpdekking hebben en bij sommige verzekeraars kun je dit los afsluiten.

Wil je voordat je op reis gaat nog een verzekering afsluiten? Team de Bruyn staat voor je klaar en zorgt ervoor dat je zonder zorgen veilig op reis kunt gaan.