Ben jij een starter en opzoek naar een koopwoning?

De SVn Starterslening is een hypothecaire lening. Je sluit de Starterslening af naast je eerste hypotheek bij een bank. De looptijd van de SVn Starterslening is dertig jaar. De rente staat voor de eerste vijftien jaar vast. Na de eerste vijftien jaar wordt de rente herzien en opnieuw voor vijftien jaar vastgesteld. Met de SVn Starterslening heb je de eerste drie jaar geen maandlasten. Na die drie jaar ga je rente en aflossing betalen. Heb je het idee dat je deze lasten nog niet kan dragen? Dan kun je een  hertoets  aanvragen. Als je dat doet bekijken we welk deel van de rente en aflossing jij kan betalen. Ook mag je de Starterslening, of een gedeelte daarvan, op ieder moment boetevrij aflossen. 

Wil je een Starterslening afsluiten of meer informatie? Onze hypotheekadviseurs Ferdinand en Che helpen je hier graag mee verder.