Wil jij zakelijk financieren?

De looptijd van een zakelijke hypotheek is vaak langer dan 20 jaar. Dit is afhankelijk van je investeringsdoel en het type onroerend goed. Na de eerste 10 jaar bekijken we samen of de financiering nog past bij je situatie. Heb je een voorkeur voor een andere looptijd? Na het indienen van je online aanvraag bespreek je deze altijd met een van onze financieel adviseurs. Je kunt dan je voorkeur bespreken, we bekijken samen wat er mogelijk is.

Bij het financieren van een bedrijfspand betaal je altijd behandelingskosten en een vaste rente over de overeengekomen looptijd. Deze zakelijke hypotheekkosten en de hoogte van de rente worden op basis van verschillende factoren vastgesteld. Daarom verschilt dit bedrag per situatie wanneer je een bedrijfspand wilt financieren. Door online je persoonlijk aanbod te berekenen, ontdek je vaak al binnen 15 minuten wat je rentetarief wordt. Door middel van een quick scan kunnen wij al binnen 24 uur laten weten wat er mogelijk is.

Wanneer je een bedrijfspand wilt aankopen, kan het handig zijn om een deel van de investering vanuit eigen inbreng te financieren. Het is afhankelijk van je situatie of dit nodig is en wat de hoogte hiervan is

Wil jij een zakelijke hypotheek aanvragen? Onze adviseurs rekenen graag voor je uit wat je kunt lenen.