Ben jij bekend met de nieuwwaarderegeling?

Wil je dat je nieuwwaarderegeling na één jaar nog steeds geldig is? Er zijn autoverzekeringen die standaard een nieuwwaarderegeling van twee jaar hebben. Of waarbij je in ruil voor een hogere premie zelf kunt kiezen voor een nieuwwaarderegeling tot bijvoorbeeld 3 jaar.

Let goed op hoeveel je vergoed krijgt van je verzekeraar als je auto total loss is of gestolen wordt. Er zijn verzekeringen waarbij je een maximaal bedrag uitgekeerd krijgt, hoe duur je auto ook was. In de polisvoorwaarden kun je zien of je verzekeraar een maximaal bedrag vergoedt en hoeveel dit is. Bij veel verzekeringen geldt de nieuwwaarderegeling alleen als je de eerste eigenaar van de auto bent. 

Wil je meer informatie? Kom gerust eens langs bij ons op kantoor om een adviseur te spreken.