Denk jij al na over jouw pensioen?

Misschien heb je een goedlopend eigen bedrijf die je kan verkopen. Als je een vast contract hebt, kan het soms door regelingen met de werkgever te treffen. Maar met de huidige flexibele arbeidsmarkt, gaat dat lang niet voor iedereen op.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bij de Bruyn kijken wij eerst naar al opgebouwde pensioenen (ouderdoms-, partner- of wezenpensioen) en/of andere voorzieningen voordat wij een eventueel nieuwe regeling voorstellen. Ook de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en overlijden worden bekeken: wat vergoedt de overheid en wat is elders verzekerd? Misschien heb jij ook wel plannen om eerder met werken te stoppen. Wij rekenen de gehele pensioensituatie zorgvuldig door. Tot aan de gevolgen van pensioenbreuk toe.⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil jij meer informatie? Maak een afspraak met één van onze pensioenadviseurs Jan en Jeroen.