Heb jij verbouwplannen?


Naast de Opstalverzekering zijn er meer verzekeringen handig tijdens de verbouwing.

Inboedelverzekering
Met de Inboedelverzekering zijn bouwmaterialen in huis of in een afgesloten container bij het huis verzekerd bij diefstal.

Rechtsbijstandverzekering
Misschien loopt iets niet zoals je hebt afgesproken. Of er zit een fout in de rekening. Bespreek het eerst met de aannemer of leverancier. Kom je er samen niet uit? Dan kan je Rechtsbijstandverzekering misschien helpen. Zorg dat je de verzekering regelt ruim voordat je een overeenkomst aangaat met een aannemer. Er is namelijk meestal een wachttijd van 3 maanden voordat de verzekering ingaat. Behalve bij conflicten over spullen die je koopt.

CAR-verzekering
Let erop of je aannemer een CAR-verzekering heeft. Deze verzekering dekt schade als de aannemer die tijdens de verbouwing veroorzaakt. Kies voor een aannemer met een keurmerk zoals Bouwgarant, SWK of Woningborg. En controleer of je aannemer is aangesloten bij de Geschillencommissie Verbouw of Nieuwbouw. Dat kan veel gedoe voorkomen.

Wil je weten of jij goed verzekerd bent of wil je een verzekering afsluiten voor jouw verbouwing? Maak een afspraak met één van onze adviseurs via info@debruyn.nl of 015 214 131.