Jeroen

Ik ben werkzaam als administratief medewerker. Ik ondersteun alle afdelingen en beantwoord de telefoon. Ik ben zojuist afgestudeerd Financial Service Management en dit is mijn eerste fulltime baan. Veel werkzaamheden zijn nieuw voor mij,  daarom is het extra leuk om mezelf uit te dagen en de kennis die ik in de afgelopen jaren tijdens mijn opleiding heb opgedaan steeds meer in de praktijk te mogen brengen. Op dit moment ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen en heb ik inmiddels de diploma’s voor Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk behaald. In de toekomst wil ik meer diploma’s gaan behalen waardoor ik de komende jaren steeds meer bevoegdheden kan krijgen. 

Ik word blij tijdens mijn werkdag als ik iets voor het eerst doe en dus nieuwe werkzaamheden leer. Daarnaast vind ik het altijd leuk om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken en hen zo goed mogelijk te woord te staan aan de telefoon of aan de balie. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het voetballen, tennissen of hardlopen. Hier besteed ik dan ook veel tijd aan. Daarnaast kijk ik veel voetbal en ben ik graag in het weekend met mijn vrienden om gezellig een biertje te drinken.

Bij mijn naasten sta ik bekend als een leergierig, behulpzaam en sociaal persoon.