Ferdinand

Mijn rol binnen de Bruyn is die van adviseur, relatiebeheerder, verbinder en eindverantwoordelijke voor de klant. Daarnaast ben ik inhoudelijk specialist op het gebied van woning- en vastgoedfinancieringen.

Een verbinder, de commerciële man die vraag en aanbod verbind op het vlak van financieringen. Ik haal de klanten binnen en adviseer ze. Ik koppel deze mensen vervolgens aan iemand in mijn back office of een specialist uit mijn netwerk/team. Samen met hen zorg ik voor de afhandeling en realiseer ik voor de klant maximaal resultaat.

Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen van mensen bij de realisatie van hun dromen, verkoop en persoonlijk contact, de ondernemende doelgroep, humor, samenwerken. dingen voor elkaar krijgen vooral als het niet zo eenvoudig is.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten zoals fietsen, tennissen en skiën. Verder vind ik het ook leuk om te koken achter de Green Egg en wijntjes proeven. 

Mijn naasten beschrijven mij vooral als een man met veel financiële kennis die betrouwbaar en deskundig is en altijd klaar staat voor een ander.