Jan

Naast leiding geven adviseer ik met veel plezier particuliere en zakelijke relaties over alle verzekeringsvormen, inkomensrisico’s en -oplossingen, hypothecaire leningen en pensioenconstructies. Bovendien wordt vaak mijn mening gevraagd over andere onderwerpen als huis kopen, testament opstellen of een andere baan zoeken, om maar eens iets te noemen. Dat wordt door klanten erg op prijs gesteld. 

Met name het ontmoeten, aanhoren en adviseren van mensen maakt mijn functie leuk. Het gaat meestal om complexe vraagstukken en dan is de juiste oplossing vinden oh zo boeiend. En die in simpel, helder Nederlands te kunnen verwoorden, geeft veel voldoening. Wij hebben veel relaties met een onderlinge band (opa/vader, kind en kleinkind), en dan blijkt gelukkig dat we binnen veel families als een professionele en betrouwbare adviseur bekend staan.

Mijn dagelijks werk heeft me al zoveel interessante ontmoetingen met mensen opgeleverd. En een fors deel daarvan heeft een niet-Nederlandse achtergrond. Dat geeft een warme, rijke ervaring, die ik nooit zou willen missen. Ik ben nu eenmaal een mensenmens en houd van andere culturen.

In mijn vrije tijd ga ik naar culturele evenementen en musea, binnen en buiten sporten, verre landen en onbekende steden, mijn tweede vaderland Griekenland, volg ik Feyenoord, lees ik Russische literatuur, maak ik ritten op mijn motor en ga ik graag uit met vrienden.

Mijn naasten beschrijven mij als een sociaal-maatschappelijk betrokken, avontuurlijk, reislustig persoon die altijd drang heeft tot meer kennis.