Jeroen

Ik ben werkzaam als assistent hypotheekadviseur. Dit houdt in dat ik veel samenwerk met de hypotheekadviseurs en hen ondersteun in het aanvragen en afronden van de hypotheek. De adviseur brengt het advies uit en vervolgens zorgen wij er samen voor dat deze hypotheek daadwerkelijk tot stand komt. Dit houdt in dat ik veel contact heb met de geldverstrekkers, notarissen, taxateurs, maar ook vooral met de klant. Mijn doel voor de komende jaren is om gediplomeerd hypotheekadviseur te worden, zodat ook het geven van advies aan mijn takenlijst kan worden toegevoegd.

Ik ben recent afgestudeerd van de studie Financial Service Management, waar ik ben opgeleid voor functies als waarin ik nu zit. Ik vind het dan ook leuk als ik bepaalde kennis die ik in die jaren heb opgedaan, in de praktijk kan brengen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het voetballen, tennissen of hardlopen. Hier besteed ik dan ook veel tijd aan. Daarnaast kijk ik veel voetbal en ben ik graag in het weekend met mijn vrienden om gezellig een biertje te drinken.

Bij mijn naasten sta ik bekend als een leergierig, behulpzaam en sociaal persoon.