Jeroen

Als adviseur in verzekeringen, pensioenen en inkomen adviseer ik particulieren en bedrijven over risico’s en de bijbehorende oplossingen. Ik zeg daarbij verstandige dingen over onder andere preventie, verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Mijn werk vind ik leuk, doordat ik veel verschillende mensen spreek en ik kom bij bedrijven in allerlei branches. Daardoor ken ik ook heel veel mensen. Ik beschouw vrijwel iedere klant als een goede kennis en met velen heb ik in de loop der jaren een leuke band opgebouwd.  

Wanneer een klant aangeeft dankbaar te zijn voor mijn bemoeienis en mijn toegevoegde waarde inziet, dan blijft dat altijd een moment om blij van te worden, ook na zoveel jaren nog.

In de tijd buiten het werk ben ik bij diverse stichtingen en verenigingen betrokken als bestuurslid in verschillende functies. Daarnaast kun je me onder andere  vinden op een tennisbaan, in een sporthal met een basketbal in mijn handen, op een feestje of achter een mengpaneel waarmee ik muziek laat horen waar ikzelf maar ook anderen vrolijk van worden.

Mensen die mij kennen vinden me optimistisch, geduldig en vriendelijk.