Patricia

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Ik verwerk alle betalingen en bewaak de betalingstermijnen van onze relaties (debiteuren). Tevens verzorg ik de betalingen aan onze relaties. Onze crediteuren zijn onder andere de verzekeringsmaatschappijen. Hiervoor controleer ik onder andere of de premieboekingen die de verzekeraars bij ons in rekening hebben gebracht, in overeenstemming zijn met de premies waarvoor wij onze klanten een factuur hebben gestuurd. Daarnaast stel ik financiële rapportages voor onze relaties en de directie op.

Ik word blij tijdens mijn werkdag als alles correct is verwerkt en op tijd is aangeleverd. Zodat alle controles uitgevoerd kunnen worden, de rapportages op tijd kunnen worden aangeleverd en de klanten naar tevredenheid te woord heb kunnen staan. Met betrekking tot het debiteurenbeheer, vind ik het prettig dat ik onze relaties heb kunnen behoeden voor verdere stappen bij een achterstand in de premiebetaling. Ik vind mijn werk vooral leuk omdat het afwisselend is, geen dag is hetzelfde.  

In mijn vrije tijd maak ik graag mooie reizen door Europa, vind ik het leuk om te gaan winkelen en een hapje en drankje te doen met mijn man, familie of vriendinnen. Ook maak ik graag mooie wandel-, fiets- en motortochten.

Ik word door mijn naasten vooral beschreven als een accuraat, leergierig, nieuwsgierig en collegiaal persoon.