Peter

Als adviseur ben ik vooral aan het uitbouwen en onderhouden van relaties met (potentiële) klanten en andere relaties. Daarnaast ben ik lid van het management team.

Het in contact komen en blijven met mensen maakt mijn functie leuk. Onze business is echt een people’s-business. Wat betekent dat wij elke dag met allerlei verschillende mensen in contact komen.

Die diversiteit in mensen en hen helpen aan het maken van juiste keuzes, dat vind ik het leukst aan mijn werk.

Het liefst “kom ik graag bij de mensen thuis”. Voor een gesprek met starters die bv. net een huis hebben gekocht of gaan samenwonen. Hen informeren over wat er allemaal komt kijken bij het verzekeren van hun nieuwe bezit.

Maar ook de gesprekken bij bedrijven, zowel groot als klein. Elk bedrijf heeft zijn eigen speerpunten en doelstellingen, wij bieden hen een volledig pakket aan verzekeringen en ik denk ook nog mee als ondernemer. Zo kunnen zowel particulieren als bedrijven mij als vertrouwenspersoon en adviseur gebruiken en dat geeft mij weer energie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te reizen en om met mijn motor de wijde wereld in te trekken. Het voetbal kijken staat ook hoog op het activiteitenlijstje en actief sla ik graag balletje op de tennisbaan.

Mijn naasten beschrijven mij als een familie man die zorgzaam en eigenwijs is, maar in het ondernemerschap zeker een positieve eigenschap, en veel zelfvertrouwen heeft.