Wendy

Als Marketing Specialist ben ik verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie afdeling binnen de Bruyn. Ik onderhoud alle social media kanalen en de website, schrijf elke maand een nieuwsbrief voor onze klanten en ontwerp zowel online- als offline communicatiemiddelen. 

Ik vind mijn functie vooral leuk door de afwisselende werkzaamheden en de creativiteit die ik erin kwijt kan. Tijdens mijn werkdag word ik blij als ik onder andere inspirerende posts heb klaarstaan voor op social media, als de nieuwsbrief vol met interessante onderwerpen staat en ik positieve reacties krijg van de klanten of van mijn collega’s. Ook vind ik de locatie van het bedrijf geweldig want als ik foto’s of inspiratie nodig heb, dan loop ik even de binnenstad van Delft in en schiet ik wat mooie plaatjes.

In mijn vrije tijd breng ik graag veel tijd door met mijn gezin en familie. Reizen is mijn passie en dan vooral naar de Verenigde Staten of naar Oostenrijk om te gaan skiën. Mijn hobby is vooral bezig zijn op mijn laptop, van een website bouwen tot aan een logo ontwerpen.

Mijn naasten beschrijven mij vooral als sociaal, betrouwbaar en zorgzaam.